Medence fedés

Medence fedés

Újra beköszöntött a tél, ideje a medence védelmére is gondolni!

Sok medencetulajdonos, akiknek még nincs tapasztalatuk a téli karbantartással kapcsolatban, nem is sejtik, mennyire megkönnyítheti a dolgukat a minőségi medence fedés. Amellett, hogy a medence fedés hetekkel, hónapokkal meghosszabbíthatja a fürdőszezont, hathatós segítséget is nyújt a medencék optimális állapotának hosszútávon történő megóvásában.

A ponyvával való letakarás, medence lefedés, hasznos módszer ugyan, azonban vannak hátulütői, amelyeket egy komplett medence fedéssel kiküszöbölhet. A téliesítés lényege ugyanis az, hogy megóvjuk a külső hatásoktól a burkolatot és a gépészetet, valamint tisztán tartjuk a vizet.

Ezt egy modern külsejű, tartós alapanyagokból előállított, tetőszerű építménnyel sokkal kényelmesebben megoldhatjuk, mint egy egyszerű ponyvával való takarással. Medence fedéseink mindig minőséget és nagyfokú szakértelmet tükröznek, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Pazar medence fedési megoldásainkkal Ön sokat spórolhat a tavaszi karbantartáson, hiszen biztosítva van a medence minden része, ráadásul a szennyeződések legnagyobb része sem kerül a vízbe.

Ha Ön is meghosszabbítaná medencéje élettartamát,válasszon az általunk kínált medence fedési megoldások közül!

-ötvözött eloxált alumínium vázszerkezet

-rozsdamentes kötőelemek

-medence fedés gördítő kerekei inox csapágyakkal ellátva

-Lexán 10 mm vastag légcellás 2 oldalt UV stabil policarbonat mely vegyszerálló