Polipropilén medence gyártás, medence építés

Polipropilén medence gyártás, medence építés
Az általunk gyártott polipropilén műanyag medence
-UV-stabil,
-csúszásmentes,
-vegyszerálló ,
-6mm vastag polipropilén (német simona) alapanyagból készül, kék és fehér színben. A 6mm vastag német simona polipropilén műanyaglemezből , mely 100%-ban vegyszer és uv álló, készült medencék a masszivitásnak, gyors beépíthetőségnek és kedvező árnak köszönhetik népszerűségüket. A polipropilénből készült medencék sokrétű formai lehetőséget kínálnak a megrendelőnek. Az általunk használt minőségi német alapanyag , a professzionális hegesztőgépek és a szakképzett, tapasztalt munkatársak a garancia arra, hogy minőségi kivitelezésben készüljön el az ön által megálmodott úszómedence. A medence stabilitását a falmerevséget támasztó és erősítő bordák segítik. A hőszigetelést a beépítéskor a fenéklemez alá és oldalt a tartó bordák közé helyezzük be. A medence szerkezete speciális extruderes hegesztéssel készül, így nagy szilárdságú és biztonságosan vízzáró.
Bármilyen méretben és formában elkészíthetők, a megrendelő kívánsága alapján.
A medencét terepszint alá, süllyesztve javasoljuk telepíteni. A technológia előnye hogy a nagyméretű, nem( vagy csak körülményesen )szállítható medencéket a helyszínen is el lehet készíteni. Főleg kültérre telepíthetők de beltéri medenceként is kiválóan beépíthető. A kültéri műanyag medencék esetében gyakran felmerül az időtállóság kérdése: 10-12 évig biztosan nem kell a medencetestet felújítani ( természetesen a vízkezeléstől is függően). Az esetleges későbbi javítások könnyen megoldhatóak, akár ki is fóliázható.
Ezek a medencék könnyen tisztíthatók, s nem annyira sérülékenyek a belső felületek, mint a hasonló árfekvésű egyéb típusú medencéknél

Viszonyítási alapnak két méretben megadunk árat ez csak a medence testre vonatkozó ár. Tetrmészetesen a fentiek szerint az ön igénye bármi lehet.

6X3X1.5 M-ES medence 2450Eur csak a medence test leszállítás nélkül

8x3.5x1.5 m-es medence 3800 Eur csak a medence test